Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Tapolca.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Tapolca.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tapolca.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Badacsony

Badacsony

Badacsony és környéke információs oldala. A legtutibb linkek egy helyen csak neked! A Badacsony a Tapolcai-medence legmagasabb tanúhegye, a Balaton két öble közé ékelődve magasodik. A csaknem kerek hegy kerülete 11 km, észak-déli irányban kissé megnyúlt tetőrégiójának átmérője 1-1,5 km, legmagasabb pontjának tengerszint feletti magassága 437,4 m. Oldalát 280 méteres magasságig - szőlőtermesztésre kiválóan alkalmas - különféle laza üledékek borítják, efelett szürke bazaltsziklák és kőfolyások bukkannak elő az erdő sűrűjéből.

Balaton

Balaton

Balaton.tlap bemutatja a Balatonhoz és környékhez kapcsoló weboldalakat. Külön kiemelve a településeket, programokat, látnivalókat és a vendéglátást. Ez az oldal értékes linktár mindazok számára, akik itt élnek vagy csak szeretnék jobban megismerni a 'Magyar Tengert' a Balatont. Ezért is szeretnék a témához kapcsolódó weboldalakat összegyűjteni. Ha Te is ismersz ilyen linket, kérlek ajánld. Örömmel teszem fel!

Keszthely

Keszthely

Keszthely város információs tutilapja! Mindenki számára Könnyedén átlátható és használható. Gyere és nézd meg te is! Keszthely élénk turizmussal rendelkező város Zala megyében, a Keszthelyi kistérség központja.A Balaton nyugati végén, a Keszthelyi-öböl partján, a Zala folyó torkolatától északra fekszik, délen sík, északra kissé dombos területen. A környéken található Zalai-dombság és Keszthelyi-hegység dombjai, hegyei ölelik körbe a várost.

Magyarország

Magyarország

Mindent megtudhatsz hazánkról. Megtudhatod mit érdemes megnézni országunkban. Milyen hungarikumaink vannak. Megismerheted a legnagyobb városainkat. Megismerheted történelmünket. Információkhoz juthatsz a magyar nyelvről.

Tuti menü